Nézd meg milyen fantasztikus házban nőtt fel Gwyneth Paltrow - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Nézd meg milyen fantasztikus házban nőtt fel Gwyneth Paltrow

Nézd meg milyen fantasztikus házban nőtt fel Gwyneth Paltrow
2020.11.24. kedd
483 megtekintés
483

Fiatalkorában Gwyneth Paltrow színésznő ebben a nagyszerű Upper East Side-i házban lakott a Central Park mellett. A nyilvántartás szerint szülei, a néhai Bruce Paltrow producer és Blythe Danner színésznő 1984 és 1992 között birtokolták ezt a hat hálószobás házat. Paltrow 11 éves volt, amikor New Yorkba költöztek. Gwyneth Paltrow egykori otthona 15,5 millió dollárért került piacra, így most lehetőséged van megnézni, hogy milyen fantasztikus helyen nőtt fel a színésznő.

A háznak kiváló az elhelyezkedése, közvetlenül az Ötödik sugárúttól keletre, egy tömb közepén, északra és délre alacsony sorházakkal körülvéve, ezért ez a ház a nap minden szakában és minden évszakban a lehető legtöbb fényt kapja. Ezen felül, nagyon magas mennyezettel és kivételesen nagy ablakokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a napfény beáramlását az épületbe.

utcafront

Varázslatos a hátsó kert, amelynek téglafalain szőlő kúszik és a sok zöld növény között még egy narancsfa és egy csempézett szökőkút is megbújik.

kert

A főbejárat a kert szintjén található, ahol egy nagy előcsarnok fogad. Innen nyílik a hangulatos étkezős konyha.

főbejáratkonyha

A konyhából az emeletre vezető kovácsoltvas korlátú impozáns lépcsőhöz lehet jutni.

lépcsőlépcső

Az első emeleten van egy nappali, ahol a hivatalos eseményeken összegyűltek a vendégek. Az összesen 6 kandallóból az egyik ebben a nappaliban van.

nappali

Ezen a szinten van még a konyhától külön lépcsővel megközelíthető hivatalos étkező komornyik kamrával, és egy lépcsővel ellátott terasz ahonnan lépcső vezet le a kertbe.

étkező

A harmadik emeleten egy faburkolatú könyvtár található, melyhez teakonyha is van, valamint az elsődleges hálószoba, amelyhez két öltöző és két fürdőszoba kapcsolódik.

könyvtárháló

A negyedik emeleten további két saját fürdőszobás hálószoba található, amelyek közül az egyik saját teraszra nyílik. Ezen az emeleten található egy mosókonyha is.

Az ötödik emeleten további két saját fürdőszobás hálószoba, valamint egy harmadik kisebb hálószoba található.

hálóháló

Az épületet 1891-ben ifjabb Walter Reid építész építtette apja számára a reneszánsz újjászületés stílusában. Az összesen 668 négyzetméteres házban hat hálószoba található, melyek nagy részéhez saját fürdőszoba kapcsolódik.

A jelenlegi tulajdonos Anne Nickel Curtin, aki az 1990-es évek óta lakja. Az elmondások szerint a ház számos eredeti részletét megőrizte, mivel folyamatosan karbantartották.

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl Pierce Brosnan 100 millió dolláros családi fészke, vagy Robin Williams háza, ami a napokban (egy év hirdetés után) vevőre is talált. Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.



Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58238 megtekintés
58238
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21596 megtekintés
21596
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
18067 megtekintés
18067
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9889 megtekintés
9889
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9663 megtekintés
9663
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9589 megtekintés
9589
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal