Az ingatlanügynök merész fotóival letarolta az internetet - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Az ingatlanügynök merész fotóival letarolta az internetet

Az ingatlanügynök merész fotóival letarolta az internetet
2021.11.07. vasárnap
7760 megtekintés
7760

Az utóbbi időben az ingatlanügynökök közül sokan egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudják fogni. David Ferrugio az egyik ingatlan hirdetésénél új szintre emelte a marketing stratégiát, amivel nem csak az Instagramot tarolta le, de még olyan hírportálok figyelmét is elnyerte, mint a New York Post és a TMZ.

A három szobás és 2 fürdőszobás, 400 millió forintért árult ingatlan tulajdonosai először megdöbbentek David ötletén, de sikerült meggyőznie őket:

„Az ügyfeleim tudják, hogy kit bíztak meg az értékesítéssel és tisztában vannak a marketing stratégiámmal is. Fantasztikus emberek”

„Megkértem őket, hogy támogassák az ötletem.” – tette hozzá David. „Az első pillanatban határozottan sokkoló volt nekik az ötletem, de elmagyaráztam nekik, hogy meggyőződésem, hogy működni fog ez a stratégia. Ez egy vicces marketing ötlet volt, amit közösen terveztünk meg és úgy gondoljuk, hogy jó ötlet volt megvalósítani.”

Szerencsére a képeken David elmosta a kényes részeket és sokan dicsérték az ötletét. Volt, aki marketing géniusznak nevezte a hozzászólásokban.

Az egyik képen David rántottát süt a konyhában csak egy köténybe öltözve.

konyhában

Egy másik képen teljesen meztelenül fekszik az ágyban.

ágyban

Aztán készült egy kép a szépen füvesített hátsó udvaron ahol egy széken kenegeti magát naptejjel.

udvaron

Végül a fürdők egyikét is bemutatta úgy, hogy használta a zuhanyzót.

zuhanyzó

A Highland Park és Dél-Pasadena között elhelyezkedő 200 négyzetméteres ingatlan 470 négyzetméteres telken fekszik, és teljesen felújították. Az ingatlanos portálokon lévő fotókon David nem szerepel.

utcafrontnappalinappalikonyhaszoba

Nem David volt az első aki ilyennel próbálkozott

David Ferrugio nem az első, aki ilyen reklám stratégiát választott. 2018-ban egy texas-i ingatlanügynök is szexi fotókkal igyekezett bevonzani a potenciális vásárlókat.

Kristin Gylendege ingatlanügynök úgy döntött, valami szokatlant tesz annak érdekében, hogy nagyobb forgalmat bonyolítsanak a conroe-i ház hirdetésének, ezért felbérelt két modellt, akik fehérneműben mutatkoztak a ház különböző részein. Gyldenege azt mondta, szeretné megmutatni, milyen lenne egy fiatal párnak az otthonban élni.

masszázskonyhaizzócseremosókonyha

Az ingatlan hatalmas forgalmat kapott és a hozzászólások között volt pozitív és negatív is. A dühös megjegyzések végül eljutottak a hirdetési portál tulajdonosaihoz, akik végül eltávolították a képeket a webhelyről.

Az ingatlanos büszke a kreativitására, de azt mondta, sok ingatlanost megdöbbentett az ötlete, viszont véleménye szerint, amíg el nem adják az ingatlant, addig nem létezik rossz reklám.

Te belemennél, hogy valaki így hirdesse az ingatlanod? A megveszLAK Facebook oldalán lehet kommentelni.

Ha szereted a különlegességeket, akkor nézd meg a 21 legőrületesebb házat a világon, vagy ezt a rakétasilóból átalakított házat. Ez a földalatti ház úgy van kiépítve és kifestve, hogy hihetetlen. Ezt a saját vízeséssel és búváralagutakkal rendelkező birtokot mindenképp látnod kell.

Ha éppen eladó lakást keresel, akkor is érdemes böngészned a megveszLAK-ot, ahol például eladó budapesti lakás hirdetésből is közel 20000 található. Az ingatlan hirdetések természetesen az egész országot lefedik és mindenféle kategória megtalálható az oldalon. A főoldalról kiindulva egy csomó speciális keresési lehetőséget gyűjtöttünk össze Neked, mint pl. a mediterrán házak, passzív házak, zöldhitelre alkalmas házak.

Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58120 megtekintés
58120
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21430 megtekintés
21430
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17261 megtekintés
17261
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9438 megtekintés
9438
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9436 megtekintés
9436
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9411 megtekintés
9411
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal