A világ leggazdagabb kutyája 10 milliárdért árulja a kúriáját - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
HIRDETÉS FELADÁS
INGATLAN HÍREK
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

A világ leggazdagabb kutyája 10 milliárdért árulja a kúriáját

A világ leggazdagabb kutyája 10 milliárdért árulja a kúriáját
2021.11.21. vasárnap
414 megtekintés
414

Ha hiszed, ha nem, ez a fantasztikus kúria tényleg egy kutya tulajdona, akit úgy hívnak, hogy VI. Gunther. Ráadásul a jó kiállású németjuhász kutyának ez a kúria csak egy csepp a tengerben, mivel félmilliárd dolláros nettó vagyonnal büszkélkedhet. A 31,75 millió dollárért most meghirdetett kúriát 2000 júliusában vásárolták a kutya nevében Madonnától 7 millió dollárért.

Honnan származik VI. Gunther vagyona? Amikor Karlotta Liebenstein német grófnő 1992-ben meghalt, 80 millió dolláros vagyonát szeretett kutyájára, III. Gunther-re hagyta. A vagyon kezelésével természetesen egy egész csapat foglalkozik.

Sajnos nem sokkal később III. Gunther is meghalt, így a vagyon a grófnő akaratának megfelelően az utódra, Gunther IV-re szállt, akinek a vagyonát a vagyon kezelőinek sikerült ötszörösére növelni és ezzel IV. Gunther lett a világ leggazdagabb kutyája.

VI. Gunther a nagyapjától örökölte hatalmas vagyonát, amiben benne volt ez a kúria is, aminek a nappalijában a kandalló felett ott lóg IV. Gunther aranykeretes portréja.

A kutya szóvivője elárulta azt is, hogy a közel 5000 négyzetméteres birtokon álló 1928-ban épített 780 négyzetméteres kúriát valójában csak nyaralónak használja VI. Gunther, mivel a fő lakhelye Olaszországban van.

A németjuhász kutya magánrepülővel utazik, steaket és kaviárt eszik vacsorára, több jachtja és autója van, és még egy ritka, egymillió dolláros fehér szarvasgombát is vásárolt egy aukción. A hatalmas vagyonból megalapították a Gunther Rescue-t a rászoruló állatok megsegítésére.

A Biscayne-öböl mentén található mediterrán stílusú kúria kilenc hálószobával, 8 és fél fürdőszobával, szökőkúttal és medencével rendelkezik. A ház tele van szobalányokkal és komornyikokkal, akik a kutya minden szeszélyét kiszolgálják.

lépcsőbelso terek

A lenyűgöző belső tereket minimalista bútorok jellemzik, rengeteg székkel és kanapéval, amelyeken Gunther, a német juhász ülhet.

kedvenc ágy

Gunther a legjobb műgyémánt nyakörvét viselte az otthona eladásáról szóló fotózáson és a kedvenc, egyedileg gyártott bársony ágyára feküdt.

konyhaparkmedencebejáratmedence

Ruthie és Ethan Assouline, a The Assouline Team at Compass szakértő ingatlanügynökeinek szigorú "szaglásos teszten" kellett átesniük, hogy Gunther VI-tól jóváhagyást kapjanak az ingatlan eladására.

medenceVI. GuntherVI. Gunther szaladgálVI. Gunther játszik a fűbenVI. Gunther az ágyán

Ha szeretnél hozzászólni a cikkhez, akkor a megveszLAK Facebook oldalán lehet kommentelni.

Ha szereted a különlegességeket, akkor nézd meg a 21 legőrületesebb házat a világon, vagy ezt a rakétasilóból átalakított házat. Ez a földalatti ház úgy van kiépítve és kifestve, hogy hihetetlen. Ezt a saját vízeséssel és búváralagutakkal rendelkező birtokot mindenképp látnod kell.

Ha éppen eladó lakást keresel, akkor is érdemes böngészned a megveszLAK-ot, ahol például eladó budapesti lakás hirdetésből is közel 20000 található. Az ingatlan hirdetések természetesen az egész országot lefedik és mindenféle kategória megtalálható az oldalon. A főoldalról kiindulva egy csomó speciális keresési lehetőséget gyűjtöttünk össze Neked, mint pl. a mediterrán házak, passzív házak, zöldhitelre alkalmas házak.

Legnézettebb blogcikkek:

Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
13383 megtekintés
13383
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
5174 megtekintés
5174
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
4676 megtekintés
4676
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
Az ingatlanügynök merész fotóival letarolta az internetet
2021.11.07. vasárnap
4079 megtekintés
4079
Az utóbbi időben az ingatlanügynökök közül sokan egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudják fogni. David Ferrugio az egyik ingatlan hirdetésénél új szintre emelte a marketing stratégiát, amivel nem csak az Instagramot tarolta le, de még olyan hírportálok figyelmét is elnyerte, mint a New York Post és a TMZ.
Laknál ebben a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastélyban?
2020.10.18. vasárnap
2944 megtekintés
2944
Egy újabb különleges ingatlan, amit most potom 390 millióért bárki megvehet. A vadászkastélyt 1777 és 1779 között építtette Esterházy Miklós herceg Tamásiban. Jelenlegi tulajdonosai az 1980-1990 években, az örökségvédelmi hatóságokkal egyeztetve vissza adták régi pompáját, arculatát. Nézd meg most belülről is, hogy milyen szép helyen töltötték az urak az idejüket akkoriban.
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
2542 megtekintés
2542
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal