A világ leggazdagabb kutyája 10 milliárdért árulja a kúriáját - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

A világ leggazdagabb kutyája 10 milliárdért árulja a kúriáját

A világ leggazdagabb kutyája 10 milliárdért árulja a kúriáját
2021.11.21. vasárnap
1965 megtekintés
1965

Ha hiszed, ha nem, ez a fantasztikus kúria tényleg egy kutya tulajdona, akit úgy hívnak, hogy VI. Gunther. Ráadásul a jó kiállású németjuhász kutyának ez a kúria csak egy csepp a tengerben, mivel félmilliárd dolláros nettó vagyonnal büszkélkedhet. A 31,75 millió dollárért most meghirdetett kúriát 2000 júliusában vásárolták a kutya nevében Madonnától 7 millió dollárért.

Honnan származik VI. Gunther vagyona? Amikor Karlotta Liebenstein német grófnő 1992-ben meghalt, 80 millió dolláros vagyonát szeretett kutyájára, III. Gunther-re hagyta. A vagyon kezelésével természetesen egy egész csapat foglalkozik.

Sajnos nem sokkal később III. Gunther is meghalt, így a vagyon a grófnő akaratának megfelelően az utódra, Gunther IV-re szállt, akinek a vagyonát a vagyon kezelőinek sikerült ötszörösére növelni és ezzel IV. Gunther lett a világ leggazdagabb kutyája.

VI. Gunther a nagyapjától örökölte hatalmas vagyonát, amiben benne volt ez a kúria is, aminek a nappalijában a kandalló felett ott lóg IV. Gunther aranykeretes portréja.

A kutya szóvivője elárulta azt is, hogy a közel 5000 négyzetméteres birtokon álló 1928-ban épített 780 négyzetméteres kúriát valójában csak nyaralónak használja VI. Gunther, mivel a fő lakhelye Olaszországban van.

A németjuhász kutya magánrepülővel utazik, steaket és kaviárt eszik vacsorára, több jachtja és autója van, és még egy ritka, egymillió dolláros fehér szarvasgombát is vásárolt egy aukción. A hatalmas vagyonból megalapították a Gunther Rescue-t a rászoruló állatok megsegítésére.

A Biscayne-öböl mentén található mediterrán stílusú kúria kilenc hálószobával, 8 és fél fürdőszobával, szökőkúttal és medencével rendelkezik. A ház tele van szobalányokkal és komornyikokkal, akik a kutya minden szeszélyét kiszolgálják.

lépcsőbelso terek

A lenyűgöző belső tereket minimalista bútorok jellemzik, rengeteg székkel és kanapéval, amelyeken Gunther, a német juhász ülhet.

kedvenc ágy

Gunther a legjobb műgyémánt nyakörvét viselte az otthona eladásáról szóló fotózáson és a kedvenc, egyedileg gyártott bársony ágyára feküdt.

konyhaparkmedencebejáratmedence

Ruthie és Ethan Assouline, a The Assouline Team at Compass szakértő ingatlanügynökeinek szigorú "szaglásos teszten" kellett átesniük, hogy Gunther VI-tól jóváhagyást kapjanak az ingatlan eladására.

medenceVI. GuntherVI. Gunther szaladgálVI. Gunther játszik a fűbenVI. Gunther az ágyán

Ha szeretnél hozzászólni a cikkhez, akkor a megveszLAK Facebook oldalán lehet kommentelni.

Ha szereted a különlegességeket, akkor nézd meg a 21 legőrületesebb házat a világon, vagy ezt a rakétasilóból átalakított házat. Ez a földalatti ház úgy van kiépítve és kifestve, hogy hihetetlen. Ezt a saját vízeséssel és búváralagutakkal rendelkező birtokot mindenképp látnod kell.

Ha éppen eladó lakást keresel, akkor is érdemes böngészned a megveszLAK-ot, ahol például eladó budapesti lakás hirdetésből is közel 20000 található. Az ingatlan hirdetések természetesen az egész országot lefedik és mindenféle kategória megtalálható az oldalon. A főoldalról kiindulva egy csomó speciális keresési lehetőséget gyűjtöttünk össze Neked, mint pl. a mediterrán házak, passzív házak, zöldhitelre alkalmas házak.

Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58163 megtekintés
58163
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21485 megtekintés
21485
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17635 megtekintés
17635
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9621 megtekintés
9621
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9532 megtekintés
9532
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9495 megtekintés
9495
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal