Kukkants be Stallone új Hidden Hills-i birtokára - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Kukkants be Stallone új Hidden Hills-i birtokára

Kukkants be Stallone új Hidden Hills-i birtokára
2022.03.15. kedd
1195 megtekintés
1195

Sylvester Stallone a múlt hónapban, hatalmas felhajtás közepette eladta 90210-es kastélyát Adele-nek 58 millió dollárért, de úgy tűnik, hogy nem akarnak megszabadulni Kaliforniától, ugyanis most vett egy szép birtokot 18,2 millió dollárért egy olyan őrzött környéken, ami a leginkább arról híres, hogy a Kardashian klán szinte mindegyik tagjának van ott háza.

Egy diszkrét Hidden Hills-i zsákutca végén elhelyezkedő, zárt birtok több mint két hektáron terül el, és több épületet is magába foglal. A kúria méretű főépületen kívül van egy vendégház, egy medenceház és egy külön lóistálló is.

A különböző építmények összesen több mint 970 négyzetméternyi lakóterületet foglalnak magukba. A teljesen parkosított ingatlanon üvegház, veteményes, 100 gyümölcstermő citrus- és avokádófa, koi-tó és lófuttató is található.

A 2015-ben újonnan épült ingatlant a következő évben 7,8 millió dollárért eladták Margie Keyesnek, aki megbízta a híres belsőépítészt Martyn Lawrence Bullard-ot (akinek eddigi leghíresebb ügyfelei a Kardashian és az Osbourne család volt), hogy költségkímélő módon teljesen egyedi módon alakítsa át a helyet.

Az alábbiakban látható, hogy a felújítások valószínűleg több millióba kerültek. Az ingatlan magazinokhoz méltó lett, határozottan nőies, lágy, semleges színekkel és csillogó függönyökkel, amelyek a luxus életteret borítják.

Az ingatlanban olyan nyalánkságok is vannak, mint a tükörfalú edzőterem, a masszázsszolgáltatások és a borospince kóstolóteremmel.

Csúcstechnológiás biztonsági rendszerrel védett kapuk mögött egy hosszú autóút kanyarog a főépületig, amelyet angol vidéki kertek vesznek körül. A főépület egyik oldalánál egy négykocsis garázs található.

stallone hidden hills, bejárat

A központi nagy nappali üvegfalakkal és tetőablakokkal rendelkezik, amelyek természetes fényben fürdetik a helyiséget.

stallone hidden hills, nappali

A sötétbarna keményfa padló az étkezőbe ömlik, ahol szép kontrasztot alkot a teljesen fehér színvilággal.

stallone hidden hills, étkező

A nyitott konyha Wolf és SubZero készülékekkel van ellátva.

stallone hidden hills, konyha

A médiaszoba kivetítővel és kényelmes ülőhelyekkel büszkélkedhet legalább fél tucat vendég számára.

stallone hidden hills, médiaszoba

A fő hálószoba egy romantikus menedékhely, nappalival és saját erkéllyel, kilátással a hátsó udvarra.

stallone hidden hills, háló

A fő fürdőszobában egy szabadon álló kád áll a középpontban, emellett dupla mosdókagyló és üveges gőzzuhany is található.

stallone hidden hills, fürdő

A fürdőszobában még saját, félreeső ülősarkot is kialakítottak.

stallone hidden hills, fürdő ülősarok

Az otthon vitathatatlanul egyik leglenyűgözőbb jellemzője a kettős gardrób, amelyek Keyes birtoklása alatt elegendő dizájnerruhával, cipővel és kiegészítővel voltak tele ahhoz, hogy egy kis országot csődbe vigyenek.

stallone hidden hills, gardróbstallone hidden hills, gardrób

A loggia szőlővel van befuttatva, és bőséges helyet biztosít a szabadban való szórakozáshoz.

stallone hidden hills, loggia

Buja pázsit gördül le a szabadtéri úszómedencéhez, amely egy beépített gyógyfürdővel és napozóterasszal is rendelkezik.

stallone hidden hills, medence

A lóistálló egybe van építve egy nyárikonyha szerűséggel, ahol remekül lehet pihenni és beszélgetni.

stallone hidden hills, istálló és nyárikonyha

Stallone jó üzletet kötött ezzel a tökéletes ingatlannal. Bár a 18,2 millió dolláros ár nem kevés, de Keyes tavaly még 22,5 millió dollárért hirdette az ingatlant.

Rengeteg izgalmas ingatlan

Ha szeretsz borzongani, akkor nézd meg a 13 kisértetházról szóló cikket is. Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme is, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak.

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van például Stallone 35 millió dolláros Palm Beach-i háza, vagy a 110 millió dolláros Los Angeles-i kúriája is. Richard Gere is nemrég kezdte el árulni 20 év után a mesébe illő kúriáját.

Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például Magyarország legdrágább háza amitől tuti leesik az állad, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58201 megtekintés
58201
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21528 megtekintés
21528
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17798 megtekintés
17798
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9733 megtekintés
9733
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9583 megtekintés
9583
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9527 megtekintés
9527
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal