Kukkants be Stallone új Hidden Hills-i birtokára - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Kukkants be Stallone új Hidden Hills-i birtokára

Kukkants be Stallone új Hidden Hills-i birtokára
2022.03.15. kedd
795 megtekintés
795

Sylvester Stallone a múlt hónapban, hatalmas felhajtás közepette eladta 90210-es kastélyát Adele-nek 58 millió dollárért, de úgy tűnik, hogy nem akarnak megszabadulni Kaliforniától, ugyanis most vett egy szép birtokot 18,2 millió dollárért egy olyan őrzött környéken, ami a leginkább arról híres, hogy a Kardashian klán szinte mindegyik tagjának van ott háza.

Egy diszkrét Hidden Hills-i zsákutca végén elhelyezkedő, zárt birtok több mint két hektáron terül el, és több épületet is magába foglal. A kúria méretű főépületen kívül van egy vendégház, egy medenceház és egy külön lóistálló is.

A különböző építmények összesen több mint 970 négyzetméternyi lakóterületet foglalnak magukba. A teljesen parkosított ingatlanon üvegház, veteményes, 100 gyümölcstermő citrus- és avokádófa, koi-tó és lófuttató is található.

A 2015-ben újonnan épült ingatlant a következő évben 7,8 millió dollárért eladták Margie Keyesnek, aki megbízta a híres belsőépítészt Martyn Lawrence Bullard-ot (akinek eddigi leghíresebb ügyfelei a Kardashian és az Osbourne család volt), hogy költségkímélő módon teljesen egyedi módon alakítsa át a helyet.

Az alábbiakban látható, hogy a felújítások valószínűleg több millióba kerültek. Az ingatlan magazinokhoz méltó lett, határozottan nőies, lágy, semleges színekkel és csillogó függönyökkel, amelyek a luxus életteret borítják.

Az ingatlanban olyan nyalánkságok is vannak, mint a tükörfalú edzőterem, a masszázsszolgáltatások és a borospince kóstolóteremmel.

Csúcstechnológiás biztonsági rendszerrel védett kapuk mögött egy hosszú autóút kanyarog a főépületig, amelyet angol vidéki kertek vesznek körül. A főépület egyik oldalánál egy négykocsis garázs található.

stallone hidden hills, bejárat

A központi nagy nappali üvegfalakkal és tetőablakokkal rendelkezik, amelyek természetes fényben fürdetik a helyiséget.

stallone hidden hills, nappali

A sötétbarna keményfa padló az étkezőbe ömlik, ahol szép kontrasztot alkot a teljesen fehér színvilággal.

stallone hidden hills, étkező

A nyitott konyha Wolf és SubZero készülékekkel van ellátva.

stallone hidden hills, konyha

A médiaszoba kivetítővel és kényelmes ülőhelyekkel büszkélkedhet legalább fél tucat vendég számára.

stallone hidden hills, médiaszoba

A fő hálószoba egy romantikus menedékhely, nappalival és saját erkéllyel, kilátással a hátsó udvarra.

stallone hidden hills, háló

A fő fürdőszobában egy szabadon álló kád áll a középpontban, emellett dupla mosdókagyló és üveges gőzzuhany is található.

stallone hidden hills, fürdő

A fürdőszobában még saját, félreeső ülősarkot is kialakítottak.

stallone hidden hills, fürdő ülősarok

Az otthon vitathatatlanul egyik leglenyűgözőbb jellemzője a kettős gardrób, amelyek Keyes birtoklása alatt elegendő dizájnerruhával, cipővel és kiegészítővel voltak tele ahhoz, hogy egy kis országot csődbe vigyenek.

stallone hidden hills, gardróbstallone hidden hills, gardrób

A loggia szőlővel van befuttatva, és bőséges helyet biztosít a szabadban való szórakozáshoz.

stallone hidden hills, loggia

Buja pázsit gördül le a szabadtéri úszómedencéhez, amely egy beépített gyógyfürdővel és napozóterasszal is rendelkezik.

stallone hidden hills, medence

A lóistálló egybe van építve egy nyárikonyha szerűséggel, ahol remekül lehet pihenni és beszélgetni.

stallone hidden hills, istálló és nyárikonyha

Stallone jó üzletet kötött ezzel a tökéletes ingatlannal. Bár a 18,2 millió dolláros ár nem kevés, de Keyes tavaly még 22,5 millió dollárért hirdette az ingatlant.

Rengeteg izgalmas ingatlan

Ha szeretsz borzongani, akkor nézd meg a 13 kisértetházról szóló cikket is. Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme is, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak.

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van például Stallone 35 millió dolláros Palm Beach-i háza, vagy a 110 millió dolláros Los Angeles-i kúriája is. Richard Gere is nemrég kezdte el árulni 20 év után a mesébe illő kúriáját.

Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például Magyarország legdrágább háza amitől tuti leesik az állad, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
56235 megtekintés
56235
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
19672 megtekintés
19672
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
11124 megtekintés
11124
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
7548 megtekintés
7548
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
Az ingatlanügynök merész fotóival letarolta az internetet
2021.11.07. vasárnap
7267 megtekintés
7267
Az utóbbi időben az ingatlanügynökök közül sokan egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudják fogni. David Ferrugio az egyik ingatlan hirdetésénél új szintre emelte a marketing stratégiát, amivel nem csak az Instagramot tarolta le, de még olyan hírportálok figyelmét is elnyerte, mint a New York Post és a TMZ.
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
6853 megtekintés
6853
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal