13 rémisztő kísértetház. Te mernél aludni valamelyikben? - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

13 rémisztő kísértetház. Te mernél aludni valamelyikben?

13 rémisztő kísértetház. Te mernél aludni valamelyikben?
2021.12.26. vasárnap
1874 megtekintés
1874

Hátborzongató épületek, elátkozott romok, paranormális jelenségek, kegyetlen gyilkosságok helyszínei. Valószínűleg az emberek többsége nem szeretne ilyen házban lakni. Amerikában, ha egy ingatlan kísértetházként ismert, akkor azt kötelező feltüntetni az adatlapján. Némelyikben így is laktak, de a többsége lakatlan és rossz állapotú.

1. Haught Mansion (Brush Park, Michigan)

Ez a ház fénykorában, az 1940-es években bordélyház volt. Évekkel a bezárása után számos holttestet találtak az alagsorban. Az áldozatok törzsét és mellkasát tökéletesen kerek körökkel jelölték meg.

A Haught Mansion esetében, akár van valós alapja, akár városi legendában gyökerezik a történet, minden bizonnyal elég hátborzongató ahhoz, hogy kiérdemelje a helyet Amerika egyik legborzongatóbb és legkísértetesebb házaként.

Haught Mansion

fotó: Seph Lawless

Haught Mansion

fotó: Seph Lawless

2. Ransom Gillis Ház (Michigan)

Ez a lerobbant Michigan-i palota a 2016-os Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című filmben is szerepelt, mint Bruce Wayne háza. Egy filmes asszisztens bukkant rá a képére, miközben Lawless fotóit nézegette.

Ransom Gillis Ház

fotó: Seph Lawless

Ransom Gillis Ház

fotó: Seph Lawless

3. Temple Street-i kastély

Detroit tele van szellemtörténetekkel, különösen a Temple Street. 1942-ben állítólag három papot gyilkoltak meg ebben a romos viktoriánus kastélyban. A szomszédok az utca túloldaláról azt mondják, hogy hallottak szellemeket kavarni a házban, amelyet nemrégiben lebontottak, hogy helyet adjanak az új fejlesztéseknek.

Temple Street-i kastély

fotó: Seph Lawless

Temple Street-i kastély

fotó: Seph Lawless

4. Elhagyatott ház (Kelet Cleveland)

Ezt az elhagyott otthont Kelet-Clevelandben az ABC News egy sorozatgyilkos rejtekhelyeként jelölte meg 2013-ban. A házban három női áldozatot találtak. A gyilkos magzati pózba helyezte, és műanyag zsákba csomagolta az egyik nőt.

Elhagyatott ház

fotó: Seph Lawless

Elhagyatott ház

fotó: Seph Lawless

5. Nova-ház (Ohio)

Egy Benjamin Albright nevű férfi véletlenül lelőtte a fiát 1958-ban ebben a házban, majd később végzett a feleségével és magával is. A ház azóta elhagyatott, de egyesek szerint a család egy része még megtalálható ott szellemként.

Nova-ház

fotó: Seph Lawless

Nova-ház

fotó: Seph Lawless

6. Boszorkány ház (Ohio)

A gyanú szerint ez az ohiói ház az, ahol a helyi boszorkányok gyakorolják mesterségüket. Az eredeti tulajdonos, a milánói boszorkány a pletykák szerint a veranda alatt van eltemetve.

Boszorkány ház

fotó: Seph Lawless

Boszorkány ház

fotó: Seph Lawless

7. Bailey-ház (Hartford, Connecticut)

A kísértetjárta Bailey-házról mintázták az "Amerikai Horror Story" sorozat kastélyát. A show Los Angelesben játszódik, de a Bailey-ház, amelyet gyakran "gyilkos háznak" is neveznek, ténylegesen a Connecticut állambeli Hartford-ban található.

Bailey-ház

fotó: Seph Lawless

Bailey-ház

fotó: Seph Lawless

8. McKeesport-i ház

Lawless ezt az 1892-ben épült házat a pennsylvaniai McKeesport belvárosában, egy nappal azelőtt fotózta, hogy az összeomlott egy tűz miatt. A ház tele volt a polcokon szépen kirakott próbababafejekkel, valamint régi rozsdás orvosi eszközökkel.

McKeesport-i ház

fotó: Seph Lawless

McKeesport-i ház

fotó: Seph Lawless

9. Old Hickory Tavern (Coudersport, Pennsylvania)

Lawless furcsa és megmagyarázhatatlan zajokat hallott a kastélyban, amikor fotózott.

Old Hickory Tavern

fotó: Seph Lawless

10. Franklin kastély (Cleveland, Ohio)

A Franklin kastély az Egyesült Államok egyik leginkább kísértetjárta háza. A legenda szerint számos gyilkosság történt a házban. Az emberek arról is beszámoltak, hogy szellemeket láttak és megmagyarázhatatlan zajokat hallottak. A háromszintes kastélyt eredetileg 1875 és 1880 között építették Frank Knox számára. 1928-ban adták el, és szállodává és étteremmé alakították át.

Franklin kastély

fotó: Seph Lawless

11. Amityville Horror Ház (New York)

Ronald Defeo Jr. 1974. november 13-án lelőtte családja hat tagját a házban. A kísértetjárás azután kezdődött, hogy a Lutz család megvásárolta a házat 1975-ben. Az extrém paranormális tevékenység a beköltözésük pillanatától kezdődött, mint például az ajtók maguktól becsapódása és a titokzatos hangok. A család 28 napig bírta a házban, mielőtt kiköltözött.

Amityville Horror Ház

12. Winchester ház (San Jose, California)

A legenda szerint a viktoriánus kastélyt mindenki szelleme kísérti, akit egy Winchester puska ölt meg. Sarah Winchester, hogy megnyugtassa a sok szellemet, folyamatosan bővíttette a házat. Winchester azonban nem egyszerűen hozzáépíttetett szobákat, hanem egy labirintust hozott létre, amely tele van sehová sem vezető csarnokokkal, levágott lépcsőkkel, lejtős padlókkal és kamrákkal.

Winchester ház

13. Villisca-i fejszés gyilkosságok háza

1912. június 10-én a Moore család és két vendég lány békésen aludt az ágyában. Nem sokkal éjfél után egy idegen ment be a házba a nyitott ajtón keresztül és egy fejszével agyonverte először a szülőket, majd a 4 gyermeküket és végül a két vendégségben lévő lányt is.

Miután mindenkivel végzett, a gyilkos valamilyen szertartást készített elő. A szülőket és a gyerekeket is, majd a tükröket és az ablakokat is rongyokkal takarta be. Több gyanúsított is volt, de gyilkosság végül megoldatlan maradt.

Villisca-i fejszés gyilkosságok háza

Rengeteg izgalmas ingatlan Magyarországon

Ha szereted az ilyen kastélyokat, akkor. itt van például a még mindig eladó Magyar Versailles, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a Liszkay borkúria, vagy Magyarország egyik leghíresebb pezsgőgyára.

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl. Madonna elképesztő kúriája, vagy Travolta 20 szobás rezidenciája amit 5 millió dollárért árul, vagy Britney Spears hírhedt kastélya ami 6,1 millió dollárért kelt el újra, vagy Kevin James új óceánparti kúriája, vagy Stallone új kúriája amit megvett, de az a 110 milliós kúria se kutya, amit Stallone árul, vagy Robin Williams háza, vagy Matt Damon 21 milliós zen-kúriája.

Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme is, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
56220 megtekintés
56220
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
19661 megtekintés
19661
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
11107 megtekintés
11107
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
7542 megtekintés
7542
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
Az ingatlanügynök merész fotóival letarolta az internetet
2021.11.07. vasárnap
7262 megtekintés
7262
Az utóbbi időben az ingatlanügynökök közül sokan egyre kreatívabbak. Van, aki videó bemutatókat készít, vagy 3d bejárást, hogy a potenciális vevőket minél jobban meg tudják fogni. David Ferrugio az egyik ingatlan hirdetésénél új szintre emelte a marketing stratégiát, amivel nem csak az Instagramot tarolta le, de még olyan hírportálok figyelmét is elnyerte, mint a New York Post és a TMZ.
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
6849 megtekintés
6849
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal