Tátva marad a szád Robbie Williams új birtokától - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Tátva marad a szád Robbie Williams új birtokától

Tátva marad a szád Robbie Williams új birtokától
2022.04.01. péntek
1161 megtekintés
1161

A március elején lényegében hajléktalanná vált Robbie Williams (minden ingatlanját eladta) végre rátalált új otthonára és 16 milliárd forintnak megfelelő dollárért megvette Lauren King televíziós mágnástól ezt a 2005-ben teljesen újjáépített pompás birtokot, amiben a borospincétől a teniszpályáig minden luxus megtalálható. Az ingatlan minden részéből árad a luxus.

Robbie Williams nagyon jó áron jutott hozzá a birtokhoz, melyen 2018-ban és 2019-ben még 70 millió dolláros árcédula fityegett. A vásárlás előtt hatalmas leárazással 58 millió dollárért hirdetett ingatlan végül „csak” 49,5 millió dollárért cserélt gazdát.

Kings 2001-ben vásárolta meg a közel kéthektáros birtokot 15 millió dollárért. A birtokon eredetileg egy 1938-ban épült vidéki angol kastély állt. Kings felbérelte a híres Ferguson & Shamamian Architects céget, hogy végezzenek el néhány kisebb felújítást, de előre nem látható szerkezeti problémák miatt végül mindent le kellett bontani, kivéve az alapot, az elülső homlokzatot és az előcsarnok íves lépcsőjét.

Robbie Williams kúriája - előcsarnok

fotó: Marc Angeles

A 2005-ben elkészült új ház ugyanazt a pompát hordozza, mint az eredeti kastély, aminek néhány eredeti részletét megőrizte, de a modern luxus életstílus minden kényelmét tartalmazza.

Robbie Williams kúriája - nappali

fotó: Marc Angeles

Az 1758 négyzetméteres arisztokratikus épület összesen nyolc hálószobával, nyolc fürdőszobával, valamint további hat mosdószobával büszkélkedhet. A fényűzően berendezett főépület mellett van egy medenceház és két vendégház is.

Az impozáns kastély elejéig futó fákkal árnyékolt felhajtón túl a hagyományos elegancia uralkodik. Az előcsarnokban csiszolt parketta, mindenhol nagy impozáns díszlécek és egyedi famunkák találhatók.

Robbie Williams kúriája - könyvtár

fotó: Marc Angeles

A tágas étkezőt egy falfestmény díszíti, amely idilli természeti jelenetet ábrázol.

Robbie Williams kúriája - étkező

fotó: Marc Angeles

A korszerű konyhát egy napfényes, különálló reggelizőterem egészíti ki.

Robbie Williams kúriája - konyha

fotó: Marc Angeles

A klimatizált borospincében kóstolóhelyiség, a harmadik emeleten pedig játszószoba található.

Robbie Williams kúriája - borospince

A három saját fürdővel rendelkező vendéghálószoba mellett a plüssös fő hálószoba található az emeleten, amihez privát nappali és dupla gardrób is tartozik.

Robbie Williams kúriája - fő háló

fotó: Marc Angeles

Robbie Williams kúriája - fürdő

fotó: Marc Angeles

Robbie Williams kúriája - privát nappali

fotó: Marc Angeles

Az udvaron árnyékos tornácok és széles teraszok váltják egymást. A buja kerti növényzetben bújik meg a kövekkel szegélyezett koi-tó és sós vizű medence.

Robbie Williams kúriája - koi tó

fotó: Marc Angeles

Robbie Williams kúriája - terasz

fotó: Marc Angeles

Robbie Williams kúriája - medence

fotó: Marc Angeles

Robbie Williams kúriája - fürdőház

fotó: Marc Angeles

A kivilágított teniszpálya mögött magaságyásos kert található gyógynövények és zöldségek termesztésére.

Robbie Williams kúriája - teniszpálya

fotó: Marc Angeles

Robbie Williams kúriája - kert

fotó: Marc Angeles

A főépület és a medenceház közötti hatalmas kaliforniai platánokra akasztott papírlámpák tucatjai álmodozó hatást keltenek.

Robbie Williams kúriája - lampionok

fotó: Marc Angeles


Cikk forrása: dirt.com

Rengeteg izgalmas ingatlan

Ha szeretsz borzongani, akkor nézd meg a 13 kisértetházról szóló cikket is. Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak. Ha szereted az extrém ingatlanokat, akkor nézd meg a Jézus Krisztusnak építetett pazar kastélyt.

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van például Stallone új Hidden Hills-i birtoka, vagy a 110 millió dolláros Los Angeles-i kúriája is. Richard Gere is nemrég kezdte el árulni 20 év után a mesébe illő kúriáját.

Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például Magyarország legdrágább háza amitől tuti leesik az állad, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58120 megtekintés
58120
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21430 megtekintés
21430
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17261 megtekintés
17261
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9438 megtekintés
9438
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9436 megtekintés
9436
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9411 megtekintés
9411
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal