Nézd meg a Jézus Krisztusnak építetett pazar kastélyt - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Nézd meg a Jézus Krisztusnak építetett pazar kastélyt

Jézus Krisztusnak építetett pazar kastély
2022.01.08. szombat
1734 megtekintés
1734

A Chapel Hill kúriát az 1920-as években tervezték és építették egy nagyon különleges lakó, Jézus Krisztus számára. A pompás, 1400 négyzetméteres kastélyt ma már viszont egy egyszerű halandó is megvásárolhatja, ha a 2,5 milliárd forintnak megfelelő összeget rá tudja szánni.

A 2,5 hektáron elhelyezkedő házat New York város legmagasabb pontjára építtette az nagyon vallásos Griscom család, akik úgy képzelték, hogy amikor Jézus visszatér a földre, úgy dönt majd, hogy Bronxban fog lakni. Mrs. Griscom tagja volt az Élő Krisztus Rendjének Külső Bíróságának (Outer Court of the Order of the Living Christ) nevezett vallási rendnek.

A gazdag Griscom-ék ennek megfelelően a lehető legjobb anyagokat használták fel az építkezéshez. Az összes faanyag import francia dió, valódi Tiffany ablakok, mészkő falak, a vatikánihoz hasonló márványpadló, hat kézzel faragott márvány kandalló és márvány fürdőszobák a leprások lábmosására.

Összesen 17 szoba található, amiből 7 hálószoba és 5 fürdőszobával. Van egy könyvtár, egy koktélbár, otthoni edzőterem és egy mozi terem is. A hirdetésben kiemelték még a beépített fagyasztót, a beépített hangrendszert, a vízkezelő rendszert és az egész ház ellátására alkalmas generátort.

Jézus krisztus kastélya - távolrólJézus krisztus kastélya - pihenőJézus krisztus kastélya - nappaliJézus krisztus kastélya - nappaliJézus krisztus kastélya - bárJézus krisztus kastélya - konyhaJézus krisztus kastélya - nappaliJézus krisztus kastélya - mozi
Jézus krisztus kastélya - könyvtárJézus krisztus kastélya - Tiffany ablakJézus krisztus kastélya - lépcsőházJézus krisztus kastélya - hálóJézus krisztus kastélya - fürdőJézus krisztus kastélya - hálóJézus krisztus kastélya - fürdőJézus krisztus kastélya - kert

Képek forrása: realtor.com

Rengeteg izgalmas ingatlan Magyarországon

Ha szereted az ilyen kastélyokat, akkor. itt van például a még mindig eladó Magyar Versailles, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a Liszkay borkúria, vagy Magyarország egyik leghíresebb pezsgőgyára.

Ha szeretsz borzongani, akkor nézd meg a 13 kisértetházról szóló cikket is. A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl. Madonna elképesztő kúriája, vagy Travolta 20 szobás rezidenciája amit 5 millió dollárért árul, vagy Britney Spears hírhedt kastélya ami 6,1 millió dollárért kelt el újra, vagy Kevin James új óceánparti kúriája, vagy Stallone új kúriája amit megvett, de az a 110 milliós kúria se kutya, amit Stallone árul, vagy Robin Williams háza, vagy Matt Damon 21 milliós zen-kúriája.

Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme is, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58120 megtekintés
58120
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21430 megtekintés
21430
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17261 megtekintés
17261
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9438 megtekintés
9438
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9436 megtekintés
9436
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9411 megtekintés
9411
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal