Amber Heard kiköltözött a sivatagba - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Amber Heard kiköltözött a sivatagba

Amber Heard kiköltözött a sivatagba
2022.05.31. kedd
1402 megtekintés
1402

A médiacirkuszból, vagyis a folyamatban lévő Depp kontra Heard rágalmazási perből származó bizarr információk közül talán az egyik legváratlanabb apróság Amber Heard bevezető vallomásának első néhány másodpercében derült ki. Miután megerősítette, hogy teljes neve valóban Amber Laura Heard, az „Aquaman” sztárja elárulta a nagyközönségnek, hogy jelenleg a kaliforniai Yucca Valleyben lakik.

Amber Heard, az elbűvölő hollywoodi filmszínésznő, aki egykor Elon Musk-kal járt, és aki 2015-2017-ben Johnny Depp-pel kötött házassága során pazar otthonok hatalmas portfólióján osztozott szerte a világon, jelenleg főként Yucca Valley-ben lakik – egy alig ismert városban a kaliforniai Mojave sivatagban, 120 mérföldre keletre Los Angelestől.

A Dirt újságírói kiderítették, hogy bár Heard neve nem szerepel a tulajdoni lapon, számos nyom utal egy bizonyos ingatlanra, egy olyan házra, amely jelenleg egy titokzatos vagyonkezelő tulajdonában van, akinek egyértelmű kapcsolata van Heard-dal.

A tröszt 2019 elején csendben megszerezte a hat hektáros birtokot, 570 000 dollárt fizetve. A kaliforniai San Bernardino megye mélyén található Yucca Valley 20 000 lakosú város. Minden bizonnyal vitatható, hogy a Yucca-völgy sivatagi tájának sajátos szépsége van.

Amber Heard sivatagi háza - garázsok

A 2015-ben épült egyedi otthonhoz tartozik egy három autós garázs és közel 330 négyzetméter lakóterület.

Amber Heard sivatagi háza - nappali

Belül a fő nappalirész betonpadlóval, süllyesztett LED-lámpákkal és magas mennyezettel rendelkezik.

Amber Heard sivatagi háza - nappali, kandalló, bár

A nappaliban egy kandalló és egy borhűtővel felszerelt elegáns bár is található.

Amber Heard sivatagi háza - étkezőkonyha

Az étkezőkonyhában gránit munkalapok, fa ajtós szekrények és csúcskategóriás Wolf és Miele készülékek találhatók.

Amber Heard sivatagi háza - konyhaAmber Heard sivatagi háza - étkező

Az étkezőben bőségesen van hely a nyolc személyes étkezőasztalnak.

Amber Heard sivatagi háza - hálószoba

A házban három hálószoba található, az elsődleges lakosztályból közvetlenül elérhető a hátsó terasz.

Amber Heard sivatagi háza - fürdőszoba

A gyógyfürdő-stílusú elsődleges fürdőben egy beépített kád áll a középpontban, amely dupla mosdóval és egy nagyon egyedi kőzuhannyal is rendelkezik.

Amber Heard sivatagi háza - loggia

A hőmérséklet veszélyesen magasra emelkedhet a Yucca-völgyben, különösen nyáron, de egy fedett loggia távol tartja a nap halálos sugarait.

Amber Heard sivatagi háza - terasz

A házhoz tartozik egy teljes otthoni sztereó rendszer, valamint a környező dombokra és sivatagi völgyekre néző terasz.

Amber Heard sivatagi háza - híd

Talán a legfigyelemreméltóbb, hogy az ingatlanhoz tartozik egy 110 méteres fahíd is, amelyet az előző tulajdonos egyedi tervezéssel készíttetett.

Amber Heard sivatagi háza - lépcső

A híd egy sekély vízmosáson át a ház mögötti dombba vágott lépcsőhöz vezet. A lépcsőkön felmenve egy domboldali pavilonba érkezünk, ahonnan kilométerekre el lehet látni.

Amber Heard sivatagi háza - kilátó

Rengeteg izgalmas ingatlan

Ha szeretsz borzongani, akkor nézd meg a 13 kisértetházról szóló cikket is. Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak. Ha szereted az extrém ingatlanokat, akkor nézd meg a Jézus Krisztusnak építetett pazar kastélyt.

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon.Van aki vesz, mint például Robbie Williams akinek új birtokától tátva marad a szád, vagy Denzel Washington penthouse lakása. Sokan viszont eladnak. Mark Whalberg szeretné eladni a luxus birtokát. Vagy ott van például Stallone új Hidden Hills-i birtoka, vagy a 110 millió dolláros Los Angeles-i kúriája is. Richard Gere is nemrég kezdte el árulni 20 év után a mesébe illő kúriáját.

Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például Magyarország legdrágább háza amitől tuti leesik az állad, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.



Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58215 megtekintés
58215
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21561 megtekintés
21561
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17955 megtekintés
17955
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9827 megtekintés
9827
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9615 megtekintés
9615
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9557 megtekintés
9557
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal