Ben Affleck eldugott birtokán mondták ki az igent Jennifer Lopezzel - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Ben Affleck eldugott birtokán mondták ki az igent Jennifer Lopezzel

Ben Affleck eldugott birtokán mondták ki az igent Jennifer Lopezzel
2022.08.21. vasárnap
781 megtekintés
781

Bár a múlt hónapban a Las Vegas-i Little White Wedding Chapelben tartott meghitt szertartáson kötötték össze az életüket, és Párizsban is volt már nászúton a sztárpár, Hollywood mégis elkezdett összegyűlni a georgiai Hampton Island Preserve ultra-exkluzív részén, hogy az augusztus 20-ai hétvégén megrendezzék Ben Afflecknek és Jennifer Lopeznek a második esküvői ünnepségét.

A vendégek, akik között ott lesz Matt Damon, Jimmy Kimmel és Drea de Matteo is, Affleck Riceboro közelében fekvő birtokán gyűlnek össze a háromnapos eseményre. A Page Six szerint a próbavacsorára péntek este, a ceremóniára pedig szombaton kerül sor. Az esemény vasárnap grillezéssel és piknikkel zárul.

A sztárpár ennél megfelelőbb helyet nem is találhatott volna az eseményre. A nagyjából 87 hektáros folyóparti birtokot Affleck csaknem két évtizede, 2003-ban vásárolta meg, amikor ő és Lopez először eljegyezték egymást. Annak idején 7,11 millió dollárt fizetett a félreeső birtokért, amely Savannah-tól mintegy 35 mérföldre délre fekszik.

Affleck az ingatlant a család és a barátok nyaralóhelyeként használta, de az elmúlt években a kivételesen privát birtokot többször is megpróbálta eladni. Először 2018-ban 8,9 millió dollárért hirdette meg, majd 2019-ben 7,6 millió dollárra csökkentette az árát, de eladni nem sikerült.

A hosszú, fákkal árnyékolt felhajtón elérhető, festői ingatlan lakóépületekből álló trióját osztrigakagylós utak kötik össze. Az 1990-es évek végén John Morgan faipari szakember által épített, közel 600 négyzetméteres főépület, amelyet Big House-nak nevezték el.

Az Oyster Cottage névre keresztelt, 930 négyzetméteres vendégházban több mint húszan férnek el kényelmesen a három saját fürdőszobás hálószobában és hat emeletes ágyas hálószobában. Az emeletes ágyakat egy kereskedelmi hajóról mentették meg. A rusztikus, pajtaszerű épületet széles tornácok veszik körül, és a kígyózó folyó partján egy kis medence is található.

A harmadik, Summer House néven ismert épületet, melyben árnyékolt nappali és étkező, valamint beltéri és kültéri kandallók is vannak, Georgia meglehetősen párás nyári délutánjaira és csípős őszi estéire tervezték. A "Pilar" névre keresztelt, állandóan kikötött 38 láb hosszú mahagóni sporthorgászhajó még több helyet biztosít a vendégek számára.

Most, hogy a hatalmas birtok ilyen kiemelkedő szerepet játszott a románcukban és az esküvőjükben, nem valószínű, hogy Affleck és Lopez olyannyira el akarja majd adni az ingatlant.

Ben Affleck eldugott birtokaBen Affleck eldugott birtokaBen Affleck eldugott birtokaBen Affleck eldugott birtokaBen Affleck eldugott birtokaBen Affleck eldugott birtokaBen Affleck eldugott birtoka
Ben Affleck eldugott birtokaBen Affleck eldugott birtokaBen Affleck eldugott birtokaBen Affleck eldugott birtokaBen Affleck eldugott birtoka

Rengeteg izgalmas ingatlan

Ha szeretsz borzongani, akkor nézd meg a 13 kisértetházról szóló cikket is. Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak. Ha szereted az extrém ingatlanokat, akkor nézd meg a Jézus Krisztusnak építetett pazar kastélyt.

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon.Van aki vesz, mint például Robbie Williams akinek új birtokától tátva marad a szád, vagy Denzel Washington penthouse lakása. Sokan viszont eladnak. Mark Whalberg szeretné eladni a luxus birtokát. Vagy ott van például Stallone új Hidden Hills-i birtoka, vagy a 110 millió dolláros Los Angeles-i kúriája is. Richard Gere is nemrég kezdte el árulni 20 év után a mesébe illő kúriáját.

Persze nem csak külföldön vannak szuper ingatlanok. Itt van például Magyarország legdrágább háza amitől tuti leesik az állad, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a top 10 milliárdosoknak eladó ingatlan Magyarországon.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58124 megtekintés
58124
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21433 megtekintés
21433
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17302 megtekintés
17302
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9451 megtekintés
9451
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9443 megtekintés
9443
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9436 megtekintés
9436
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal