Elkelt Drake 1200 négyzetméteres Hidden Hills-i háza - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Elkelt Drake 1200 négyzetméteres Hidden Hills-i háza

Elkelt Drake 1200 négyzetméteres Hidden Hills-i háza
2022.07.04. hétfő
891 megtekintés
891

Körülbelül három hónappal ezelőtt Drake mindhárom Hidden Hills-i házát piacra dobta, összesen 22,2 millió dollárért. A szupersztár áprilisban gyorsan eladott két ingatlant a három közül az L.A. Rams irányítójának, Matthew Staffordnak 11 millió dollárért. Most pedig sikerült eladnia a harmadik házat is 11,3 millió dollárért.

A feljegyzések szerint a vevő az iráni születésű ügyvéd, Makan Delrahim, aki Donald Trump elnöksége idején kinevezett főügyészhelyettes volt. Az eredetileg 14,8 millió dollárért jegyzett ingatlan a nyilvántartás szerint jelentősen kedvezményes 11,3 millió dollárért (4,35 milliárd forint) került Delrahimhoz.

A jómódú Hidden Hills egyik eldugott zsákutcájában található a YOLO (You Only Live Once : Csak egyszer élsz) névre hallgató luxusbirtok, mely, egy háromhektáros, lovas ösvényekkel körülvett telken áll. A stukkó és terrakotta tetővel fedett épületben hét hálószoba és kilenc fürdő található, a közel 1200 négyzetméternyi lakóterületen. A csillogó felszereltséghez hat kandalló, borospince és kóstolóterem, 25 férőhelyes mozi, hangstúdió és társalgó, sőt még egy mechanikus bika is tartozik.

Külön figyelmet érdemel az üdülőhely-szerű hátsó udvar, amelyben minden megtalálható a luxus pihenéshez az úszó bárral, vízesésekkel, 80 láb hosszú sziklás vízicsúszdával és több síkképernyős TV-vel ellátott barlang fürdős medencétől kezdve az istállókon, tenisz- és kosárlabdapályán át, egy homokos röplabdapályáig.

Drake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtoka
Drake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtokaDrake YOLO birtoka

Képek forrása: The Beverly Hills Estates

Rengeteg izgalmas ingatlan Magyarországon

Ha szereted az ilyen kastélyokat, akkor itt van például a 10 év után újra eladó Vörös kastély, vagy a még mindig eladó Magyar Versailles, vagy Kádár egykori sofőrjének kastélya ami 15 éve nem talál gazdára, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a Liszkay borkúria, vagy Magyarország egyik leghíresebb pezsgőgyára.

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl. Gattyán György kastélya, amit nemrég kezdett el árulni 12 milliárd forintért, vagy Travolta 20 szobás rezidenciája amit 5 millió dollárért árul, vagy Britney Spears hírhedt kastélya ami 6,1 millió dollárért kelt el újra, vagy Kevin James új óceánparti kúriája, vagy Stallone új kúriája amit megvett, de az a 110 milliós kúria se kutya, amit Stallone árul, vagy Robin Williams háza, vagy Matt Damon 21 milliós zen-kúriája.

Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme is, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Egyik legnépszerűbb oldal a megveszLAK-on az eladó budapesti lakásokat listázó oldal. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.



Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58163 megtekintés
58163
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21485 megtekintés
21485
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17633 megtekintés
17633
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9620 megtekintés
9620
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9532 megtekintés
9532
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9495 megtekintés
9495
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal