Hatalmas áreséssel eladó a Nyugat-Dunántúl egyik legjobb halászcsárdája - megveszLAK.hu
ELADÓ INGATLANOK
KIADÓ INGATLANOK
CSERE INGATLANOK
KÜLFÖLDI INGATLANOK
RÉSZLETES KERESÉS
INGATLAN HÍREK
HIRDETÉS FELADÁS
BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ

Hatalmas áreséssel eladó a Nyugat-Dunántúl egyik legjobb halászcsárdája

Rihanna kiadó luxusvillája
2021.08.03. kedd
981 megtekintés
981

Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács Győr sétáló utcájában található halászcsárdája egy lakással együtt most 200 millióval olcsóbban vehető meg, ami hatalmas áresés egy ilyen nagy múltú és híres ingatlanhoz képest. Ráadásul szinte példátlan módon a tulajdonos vissza is bérelné az ingatlant így a befektetőknek ez példátlan lehetőség, mivel a megtérülés szinte garantált.

A Venesz-díj

Venesz József mesterszakács, gasztronómiai szakíró 1912-ben született Kastélyosdombón (Somogy megye). 1934-től Budapesten a New York, a Kárpátia, a margitszigeti Palatinus Szálló és a Hungária Szálló szakácsa volt. 1937-ben Milánóban egy nemzetközi étterem magyar konyháját vezette, majd Abbáziában éttermi konyhafőnök volt.

Hazatérése után 1945-től 1949-ig konyhafőnök volt a budapesti Savoy Kávéházban. Részt vett a brüsszeli Élelmezési Világkiállításon és arany diplomát nyert. 1948–1960 között a magyar sportolók szakácsa volt az olimpiai játékokon. Alapító elnöke volt a Magyar Szakácsok és Cukrászok Szövetségének.

Emlékére alapították a Venesz-díjat. A díjat az a vendéglátóipari szakember nyerheti el, aki legalább 25 éve folyamatosan a szakterületen tevékenykedik, és a munkájával hozzájárul a magyar gasztronómia elismertségéhez, munkásságával példamutatóan szolgálja vendéglátásunkat.

Frank Sándor

Frank Sándor a Szegedi gasztronómia egyik meghatározó alakja, akinek a nevéhez fűződik az egyik legrégebbi gasztronómiai fesztivál, a Nemzetközi Tiszai Halfesztivál megszervezése is. A Hansági Ferencről elnevezett alapítvány, valamint iskola alapító tagjaként fontos szerepet tölt be a következő szakács generációk nevelésében.

Szegedi Halászcsárda

Frank Sándor több mint két évtizede üzemelteti Szeged és az ország két legismertebb halászcsárdáját, a Roosevelt téri és a Fehértói Halászcsárdákat Szegeden. 2009-ben nyitotta meg budapesti éttermét, a Belgrád rakparton, majd 2017-ben Győr belvárosában.

A HelloVidék szubjektív, saját gasztronómiai toplistáján (mely éttermek szerintük a legjobbak) a Nyugat-Dunántúli régióban a nyertes a győri Szegedi Halászcsárda vitte el az első helyet.

Szegedi Halászcsárda Győr, mit kap a vevő?

A 3 szintes, 1080 alapterületű ingatlan, mely áll egy 184 négyzetméteres pincéből, egy földszinti étteremből és egy emeleti lakásból, az 1800-as évek végén épült, de 2009-ben teljes körű felújításon esett át.

Szegedi Halászcsárda GyőrSzegedi Halászcsárda GyőrSzegedi Halászcsárda GyőrSzegedi Halászcsárda Győr

A vendéglátó egység akár 200 fő fogadására is alkalmas, így nagyobb rendezvények helyszínéül is kiválóan alkalmas. A vendéglátó egységen belül étterem, imbisz (állóbüfé), cukrászda, teljesen felszerelt cukrászműhely, iroda és saját mosoda működik. Az étteremhez tartozik egy 245 négyzetméteres kerthelyiség is.

Szegedi Halászcsárda GyőrSzegedi Halászcsárda GyőrSzegedi Halászcsárda GyőrSzegedi Halászcsárda Győr

Az emeleten található luxus szintű 2 szobás lakosztály bármilyen rendezvényre alkalmas és igény szerint a lakó kérhet még felszolgálást vagy akár saját séfet is. A lakás adott esetben visszaalakítható saját külön bejáratúvá.

Szegedi Halászcsárda GyőrSzegedi Halászcsárda GyőrSzegedi Halászcsárda GyőrSzegedi Halászcsárda GyőrSzegedi Halászcsárda Győr

A vendéglátó egység és a lakás kifogástalan, szemet gyönyörködtető állapotban van. Minden helyiség rendelkezik klímával, a bútorok tömör fából készültek, az ablakokat Tiffany üveg díszíti. A tulajdonos havi 3.500.000 forint + ÁFA bérleti díjon szívesen visszabérelné az ingatlant.

A hirdetés a következő linken megtekinthető: Szegedi Halászcsárda Győr

Rengeteg izgalmas ingatlan Magyarországon

Ha szereted az ilyen érdekes ingatlanokat, akkor itt van például a még mindig eladó Magyar Versailles, vagy ez a gyönyörűen felújított Esterházy vadászkastély, vagy a Liszkay borkúria, vagy Magyarország egyik leghíresebb pezsgőgyára.

A celebek szuper ingatlanjai rendszeresen feltűnnek az ingatlanpiacon. Ott van pl. Madonna elképesztő kúriája, vagy Travolta 20 szobás rezidenciája amit 5 millió dollárért árul, vagy Britney Spears hírhedt kastélya ami 6,1 millió dollárért kelt el újra, vagy Kevin James új óceánparti kúriája, vagy Stallone új kúriája amit megvett, de az a 110 milliós kúria se kutya, amit Stallone árul, vagy Robin Williams háza, vagy Matt Damon 21 milliós zen-kúriája.

Ha szereted az egyedi ingatlanokat, akkor tuti tetszeni fog ez a szuper, egyedi festésű földalatti ház, vagy ez a házzá alakított rakétasiló, vagy az Avalon Szelleme is, amiben vízesés és még búváralagutak is vannak.

Ha esetleg Te is keresel új családi fészket, akkor nézd meg az eladó házakat, vagy az eladó lakásokat a megveszLAK-on. Természetesen eladó nyaralókat és eladó telkeket is találsz, ha éppen arra van szükséged. Ha pedig eladásban is gondolkozol akkor magánszemélyként ingyenesen feladhatod az ingatlan hirdetésed akár 20 fotóval.



Eladnád az ingatlanod?
A megveszLAK.hu portálon (havi közel félmillió látogató) magánszemélyeknek 1db ingatlan hirdetés ingyen feladható. A hirdetés feladáshoz csak regisztráció szükséges. Maximum 20 darab képet tölthetsz fel egy hirdetéshez ingyenesen.

Legnézettebb blogcikkek:

Nézd meg Cristiano Ronaldo első szaúdi otthonát
2023.01.08. vasárnap
58213 megtekintés
58213
Pár napja jelentették be, hogy a Manchester Unitedtől elküldött Cristiano Ronaldo a Közel-Keleten, a szaúd-arábiai Al-Nassr csapatában folytatja pályafutását. A portugál válogatott klasszisa évi 177 millió fontot fog keresni és 2,5 évre szerződött le. A dailymail megszerezte az első lakásának a képeit.
Végre elkelt Magyarország tavalyi 2. leggazdagabb emberének kastélya
2021.09.02. csütörtök
21556 megtekintés
21556
Gattyán György a Docler cégcsoport tulajdonosa 3,5 éve próbálja értékesíteni a Beverly Hills-i kastélyát és most végre, ha jelentősen nyomottabb áron is, de vevőre talált. Gattyán György 2020-ban még a 2. leggazdagabb volt 280 milliárd forintos vagyonával, de idén már a 8. helyre csúszott vissza 245,6 milliárdos vagyonával. Ez az eladás most újra feljebb röpítheti a listán.
7 szuper tipp figyelemfelkeltő ingatlanhirdetés szöveg íráshoz
2020.02.16. vasárnap
17925 megtekintés
17925
Szeretnéd mielőbb eladni az ingatlanod? A sikeres értékesítés egyik fontos eleme a jól megírt ingatlanhirdetési szöveg, hogy a nézelődők figyelmét fel tudd kelteni.Persze ez nem annyira könnyű feladat, de azért nem kell írói vénával rendelkezni hozzá. Sokan úgy gondolják, hogy elég pár szóban jellemezni az ingatlant, ami a méretre, árra és elhelyezkedésre vonatkozik és már dőlni is fognak a vevő j...
Mobilház, konténerház, könnyűszerkezetes ház, készház, rönkház, 3D nyomtatott ház
2021.10.26. kedd
9807 megtekintés
9807
Szerte a világban mindenhol hódítanak az egyszerűbben és gyorsabban felépíthető ingatlan megoldások, melyek rendszerint gazdaságosabb megoldást jelentenek az otthon kialakítására. A hagyományos tégla építési mód mellett egyre több technológiából választhatnak az ingatlanra vágyók. Ebből a cikkből megtudhatod a legfontosabb infókat a hagyományos téglaépítéstől eltérő technológiával épített házakról...
Még mindig eladó a Magyar Versailles. Ennyi az ára most
2021.05.02. vasárnap
9613 megtekintés
9613
Évek óta keresi az új tulajdonosát a Magyar Versailles-ként emlegetett Prónay-Patay kastély, de egyelőre még mindig sikertelenül, pedig nagyon jó helyen van és szuper az állapota is. Ráadásul a többi eladó kastéllyal ellentétben ennek a kastélynak minden része megnézhető.
Még mindig eladó a Liszkay borkúria. Ennyiért veheted most meg
2021.04.04. vasárnap
9549 megtekintés
9549
Már 2018 év végén felröppentek a hírek, hogy Liszkay Mihály borbirtoka eladósorba került. Annak idején kereken 5 millió eurót kóstált a birtok, ami akkoriban 1,6 milliárd forintnak felelt meg. Az azóta eltelt idő sem volt elég ahhoz, hogy vevőre találjon a birtok. Azt gondolná az ember, hogy ideje változtatni ilyenkor az áron. Így is történt, de nem egészen úgy, ahogy sokan gondolják.
© megveszLAK.hu - Az egyszerűen jó ingatlan hirdetési oldal